De jumatate de an tot aud “Posedata vine in Romania / Trimisa lui Iuda calca pe pamant romanesc / Omorati demonul din ea” si alte bla bla-uri de genul care faceau referire la concertul Lady Gaga de la Arena Nationala din Piata Constitutiei.

Ei bine, timpul a trecut si concertul a venit. Curioasa din fire si dornica sa vad si io ce-i cu acest fenomen care a invadat si modificat ceea ce inseamna “muzica” pentru tineretul zilelor noastre, am procurat biletu’ care m-a teleportat fix in fata scenei.

Impresii:

– tipa nu prea canta, insa atunci cand o face… nu se joaca

– ii cam place sa dea cu dragostea de toti peretii. Mai avea putin spunea ca este nascuta in Romania sau ca mama ei se muta in Bucuresti, prima pe dreapta. Probabil la fel a spus si in Sofia si la fel va spune in fiecare oras din turneul The Born This Way Ball

– este atat de scunda incat m-a facut sa ma simt prost ca am 1.62m :))

– daca ar fi cantat melodiile in intregime poate mi-ar fi placut si mai mult de ea

I’m a little monster daca va spun ca mi-a placut teribil ce a facut femeia asta pe scena timp de doua ore?

Surse din anturajul companiei de taxi cu care am ajuns acasa spun ca Doamnei Gaga i s-a facut rau pe scena din cauza alcoolului pe care il “degustase” cu cateva ore inainte, in camera de hotel. Cu toate acestea, melodia de la bis (Marry the night) a fost… ce trebuia.

Astept un concert care sa detroneze show-ul pe care l-a facut Lady Gaga in Piata Constitutiei. Sau macar unul care sa aiba toate nebuniile pe care le-a adus tipa asta pe scena.

P.S. Stiati ca ea s-a “facut” vedeta pentru a-i demonstra fostului prieten ca va auzi de ea tot timpul? I-a facut-o!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *