Multa vreme a trecut de cand nu am mai primit o leapsa pe blog. Si iata-ma aici, cu weekendul sub nas, raspunzandu-i lui Bogdan Pater la cele 10 intrebari legate de vacante, recomandari, intamplari.

1. Munte sau mare?

Depinde de stare. Cum nu prea mai am voie sa fac eforturi cum ar fi urcatul scarilor sau pe munte, prefer atat muntele cat si marea. Relaxant si cu oameni frumosi sa fie. Si cu hotel, nu cort 🙂

2. Iarna sau vara?

Toamna oricand si oriunde. Iarna este prea frig, iar vara prea cald. Nimic nu ma mai multumeste daca nu este toamna.

3. Care este destinatia la care visezi ca vei ajunge macar o data in viata?

Daca domnul Branson se misca mai cu talent, as vrea sa ajung in spatiu. Si nu glumesc! Vreau sa vad Luna de aproape (una din placerile mele nevinovate este sa pierd vremea uitandu-ma la luna si la stele). Pe Pamant poti ajunge cam oricand, oriunde. Bani de bilete de avion sa fie.

4. Care a fost cea mai frumoasa tara pe care ai vizitat-o?

Scotia, categoric. Curand voi scrie despre aceasta experienta.

5. Care a fost cel mai frumos oras din afara tarii pe care l-ai vizitat?

Avand in vedere ca vizita s-a produs intr-un moment in care imi doream foarte mult sa evadez din minunata jungla urbana, Barcelona ramane orasul meu de suflet. Dupa aceea este Stoneheaven – Scotia. Locurile acestea ma relaxeaza oricat de mare agitatie ar fi in jur.

6. Care a fost cel mai frumos oras din Romania pe care l-ai vizitat?

Nu ma pot hotari care este pe primul loc: Cluj sau Sibiu? Amandoua imi sunt tare dragi si m-as intoarce (poate chiar muta) oricand pe acolo. Never say never 🙂

7. Ce obiectiv turistic te-a impresionat?

Dunnottar Castle – Scotia. Este de 10 ori mai frumos decat in wallpaper-ul Windows. Mi-as dori ca toata lumea sa mearga in acel loc unde fara sa vrei sau fara sa crezi ca ai nevoie iti vei incarca bateriile.

8. Ce obiectiv turistic romanesc ai recomanda unui strain?

Daca nu tine neaparat sa il vada pe Dracula chiar la el acasa, ii recomand Castelul Dracula din Bistrita. Apoi Pestera Ursilor, Pestera Polovragi. Iar daca vine in preajma sarbatorilor, neaparat Maramures.

9. Ce oras ti-ai dori sa vizitezi?

San Francisco imi doresc sa vizitez de cand eram mai mica si vreau sa ma conving ca strazile si oamenii sunt asa cum i-am vazut eu in vis, intr-o noapte de decembrie 🙂

10. Ce suveniruri cumperi de obicei?

Acesta nu mai este un mister pentru mai nimeni. Am aproximativ 350 de magneti in colectia mea in continua crestere. Primesc donatii sub forma de cadouri.

 

Leapsa merge mai departe catre Anne-Marie, Marius, Andu si Papen 🙂

Sursa foto

2 thoughts on “Leapsa de vacanta”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *