Legendara trupa rock Status Quo va concerta maine, 17 octombrie, in premiera la Bucuresti. Mai exact: Sala Palatului, ora 19.00.

Tradusa in cifre, intreaga cariera Status Quo insumeaza nu mai putin de 29 de albume de studio, 4 albume live, 7 compilatii si 77 de single-uri, numarul total de vanzari depasind 120 milioane de unitati. Status Quo si-a petrecut aproape sapte ani si jumatate in clasamentele britanice (415 saptamani), fiind trupa cu cele mai multe albume prezente in British Albums Chart dupa The Rolling Stones.

Daca vrei sa ii asculti live, spune-mi de ce iti place Status Quo si iti dau o invitatie dubla la evenimentul de maine.

DDL: 16 octombrie, ora 21.00

UPDATE: Castigatorii sunt: Stancioiu Ruxandra si Marius Matache Robert Geamanu! Felicitari.

7 thoughts on “Status Quo – CONCURS”

 1. Plecand de la general la particular:
  1. Pentru ca sunt britanici, iar muzica buna a plecat de acolo (Clapton, Knopfler, Pink Floyd, Peter Gabriel, Iron Maiden, Judas Priest si inca vreo 845 de artisti).
  2. Pentru ca ei canta din preistoria mea si eu, ca musician-wanna-be, am ce invata de la ei;
  3. Pentru ca sunt curios daca Status Quo de azi mai are ceva din Status Quo-ul original (componenta lor a tot suferit modificari).

 2. Imi place muzica Status Quo pentru ca este simpla, directa, din suflet, rezistand trecerii timpului! Rock’n’Roll!

 3. Pentru ca nu poti pur si simplu sa transformi o revelatie intr-un lucru obisnuit, sa il “desfrumusetezi” sistematic si pentru ca ai nevoie de o senzatie tare pe care sa o urmaresti in mod deliberat pana mintea iti devine o masa suprasaturata de aceste senzatii, o suspensie a trecutului, dar in acelasi timp si a prezentului- mister brut, inexplicabil.Oare va fi la fel?

 4. Pentru ca desi componenta formatiei a suferit transformari de-a lungul anilor, au ramas la acelasi stil boogie rock, cu influente hard rock – psihedelic.

  Pentru ca asemenea formatiei noastre Celelalte Cuvinte, si-au pastrat conceptul muzical, fara sa cada in plasa comercialului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *