Poate daca am o colectie de 38 de parfumuri inseamna ca imi plac parfumurile?! Nu degeaba m-am dus pana in Grasse sa vad cum sta treaba cu distilarea si realizarea lor.

Si pentru ca imi plac atat de mult, sunt la curent cu ce apare pe piata pentru ca la un moment dat trebuie sa imi apartina. Sau macar sa ma convinga ca este minunat si ca endorserii nu sunt acolo degeaba.

Pentru momentele in care imi doresc sa ma simt sic si sofisticata (nu, nu are legatura cu melodia aceea), precum Milla Jovovich, AVON a scos apa de parfum City Rush. Cat de curand va fi in mainile si pe pielea mea, asa ca va voi putea spune cat de incantata sunt (de apa de parfum, nu de Milla, bineinteles).

City Rush se adreseaza femeilor cu un stil sic si sofisticat, care cuceresc prin increderea pe care o au in propria frumusete.

Si pentru ca asta nu este tot, pana pe 7 noiembrie  puteti participa la concursul de pe Facebook in care veti spune ce aveti in comun cu madam Milla Jovovich, si unde puteti castiga parfumul, gel de dus si crema City Rush. Mai este o saptamana, grabiti-va!

2 thoughts on “City Rush sub forma de parfum – (P)”

  1. Si mie mi-ar placea sa-l testez. In plus, chiar sunt in cautarea unui cadou pentru o prietena care azi isi serbeaza ziua de nume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *