Noutati Facebook

Pentru ca nenea Mark Zuckerberg o fi avut o zi buna cu sotia lui (Priscilla) s-a gandit sa ne usureze si noua viata si a mai bagat niste noutati la Facebook ­čÖé

Asadar, iata cu ce noutati vine anul 2013 pentru Facebook:

– daca ai pe cineva in Close Friends si nu mai ai chef sa dai click pe notificare, trece in “umbra” si nu te mai streseaza cu “Gigel a spus ca/ Maricica a sharuit link-ul x”

notifications facebook

 

 

– o modificare urlatoare! Alerte sonore pentru notificari in timeline. Am aflat asta dupa ce m-am speriat putin pentru ca laptopul meu scotea sunete ciudate :))

– shortcut-uri pentru Privacy – design nou al categoriei

shortcuts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Ati vazut ca urlau statusurile prietenilor de “Vreau sa am o legatura privata cu tine, mama, tata, pisica, sfecla si purcelul”? Ei bine,┬áte poti inscrie intr-o aplicatie si sa o lasi sa posteze pe wallul tau dar sa fie vizibil doar pentru tine si “persoana aleasa”

–┬áSincronizare poze de pe iPhone prin aplicatia Facebook

sincronizare aplicatie facebook

– Promoted posts pentru useri obisnuiti

– Poze de rezolutie mai mare
–┬áFacebook Graph Search (beta) –┬áun motor de cautare in interiorul retelei sociale, in patru directii: oameni, poze, locuri si interese.

– Casuta “Subscribers” s-a transformat in “Followers” si arata muuuult mai urat

subscribers / followers

 

 

 

 

 

 

– Voice Messages in aplicatia de mobile

voice messages

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Noutati Facebook”

  1. Nu sunt modificari majore dar sunt bine venite. Nu cred ca in viitorul apropiat vor face schimbari majore. Eu as vrea sa schimbe designul Facebook. E prea invechit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii