Ce faci de 1 iunie? Dar dupa?

Ce faceti de 1 iunie?

Am o propunere foarte tare, chiar memorabila! 🙂

Stiu eu o echipa cool de fotografi care va pot scoate la suprafata copilul din voi cu ajutorul catorva fotografii! Si cand sa faci asta, adca nu cu ocazia 1 iunie?

Este vorba despre Uncle Jeb, care va invita la editia a doua a proiectului “1 iunie pentru copii mari”. Si trebuie sa mergeti!

Intre 1 si 14 iunie, asadar, sunteti asteptati la studioul din spatele Pietei Romane pentru o mini-sedinta foto gratuita, in ipostaze de copil. Mergeti cu jucarii de plus, masinute, papusi, acadele, inghetata sau pur si simplu cu prietenul cel mai bun. Veti fi intampinati cu bomboane, baloane si chef de pozat.

1iunie2012

***

Daca vrei sa participi, tot ce trebuie sa faci este sa scrii un mail (coliba@unclejebstudio.ro) sau sa lasi un mesaj pe Pagina lor de Facebook, in care ne spui ziua si ora la care ai vrea sa vii (desigur, intre 1 si 14 iunie!).

Fotografiile sunt gratuite, iar sedinta foto dureaza aproximativ jumatate de ora. Adresa este: Maior Dimitrie Giurescu 7, et. 2, ap. 4 (dar interfon 5), sector 1, Bucuresti – langa ASE, intrarea Dorobanti.

poster-1-iunie-2013_v03 (1)

***

Despre Uncle Jeb Studio

Uncle Jeb Studio este un studio profesional de fotografie deschis in anul 2012 (iar doua dintre membre mi-au fost colege la Metropotam, asa ca va pot garanta profesionalismul lor)

Uncle Jeb are drept filosofie nu doar livrarea unor poze frumoase – ci livrarea acelor poze frumoase pe care si le doreste clientul, motiv pentru care este probabil cel mai prietenos studio de fotografie din Bucuresti.

***

Astept impresii!

One thought on “Ce faci de 1 iunie? Dar dupa?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii