Vreau sa stiu ca esti bine!

Opreste-te 5 minute din ceea ce faci si gandeste-te la cea mai importanta femeie din viata ta. Poate fi mama, sora, prietena, vecina de la 3.

Poate fi acea persoana care iti ofera umarul pe care sa plangi atunci cand simti ca tot ce ti-a mai ramas este nimic. Poate fi persoana care si-a sacrificat propriul confort pentru a face totul pentru tine. Poate fi persoana care te suna sa vada ce mai faci fara sa iti ceara nimic in schimb. Sau poate persoana a carei simpla atingere iti aduce alinare.

Te-ai gandit cum ar fi sa aflii peste noapte ca acea persoana nu va mai putea fi alaturi de tine pentru ca … o boala cumplita o va indeparta definitiv?

Stiu, suna aberant. Nu se poate intampla nimanui din jurul tau. Si nici tie. Pentru ca… nu se poate.

Ei bine, stiai ca in Romania avem aproximativ 2,3 barbati la 1 femeie?

Dar stiai ca anual aproximativ 6000 de femei se imbolnavesc de cancer la san? Dar poate nu stiai ca la 100 de femei1 barbat este diagnosticat cu aceeasi boala.

Diagnosticat in faza incipienta, cancerul la san poate fi tratat relativ usor si fara urmari, chiar vindecat.  Descoperit in stadiu 0 sau 1 poate fi vindecat in proportie de 94%. 

Cel mai simplu si eficient mod de a-i arata cat de mult o pretuiesti este sa ii daruiesti un produs roz care sa ii aminteasca sa mearga la control.

http://www.youtube.com/watch?v=sKnAVG-clEc

Eu deja i-am daruit mamei mele o agenda roz si o programare la control.

Cat despre tine, cititoarea acestui post, vreau sa stiu ca esti bine! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii