CONCURS! Ce filme/ seriale vezi online?

In ultima vreme am observat ca nu mai am stare si as pleca de acasa in fiecare weekend – oriunde vad cu ochii sau oriunde gasesc bilete de avion la preturi decente: eu, laptopul, stick-ul de net si cardul. Si acest “in ultima vreme” se traduce prin “in ultimii doi ani”.

Cum sunt mai mereu plecata pe te-miri-unde si nu prea am timp de filme si seriale (desi am momente in care nu ma pot desprinde de ecran), am gasit prieteni binevoitori care ma tin la curent cu ce mai apare sau ce se mai intampla in aceasta lume. Astfel am aflat – printre altele – ca in curand apare seria 2 Hannibal si ca  ma asteapta 5 ani de ghinion daca o ratez – de abia astept sa vad de ce.

Hannibal_2

 

Dar sa revenim la partea care ne intereseaza cel mai mult: CONCURSul!

Pentru ca sunt atat de curioasa la ce va uitati voi, daca imi spuneti TOP 3 seriale/ filme din lista voastra, dar si raspunsul la intrebarea “Cate episoade credeti ca vor trece pana Hannibal va fi prins?“, va ofer un voucher din partea AXN si Seenow in valoare de 20 de euro (un pachet lunar costa aproximativ 2 euro) pentru a putea fi la curent oriunde v-ati afla.

Hannibal_AXN-NOW

Exemplu de cum puteti folosi pachetul oferit:

Bundle-ul contine tot ce inseamna Seenow VOD si LIVE (filme, seriale, emisiuni inregistrate, desene animate, canale TV) – costa 4 euro/ luna. Mai exista o zona de TVOD – unde se plateste inchirierea filmului intre 1-1.7 euro/titlu/24 h.

AXN NOW se regaseste in pachetul Avantaj, care mai cuprinde cateva sectiuni: Filme Hollywood, Filme romanesti, Bollywood, Documentare, Lifestyle, Disney on Demand, Cartoon Network. Pentru pachetul Avantaj, pretul abonamentului este de 2 euro/ luna.

Astept raspunsurile voastre (din care voi fura cu neobrazare titluri pentru a le trece in “Bookmarks”) pana in ziua de 8 martie, la ora 15.00.

 

UPDATE!Voucherul merge catre Vlad. Felicitaaaaaaaaari!

Ce mai cauta lumea:
  • watch Man of Steel: Eroul
  • watch ziua z: apocalipsa

8 thoughts on “CONCURS! Ce filme/ seriale vezi online?”

  1. 1. True Detective
    2. Game of Thrones
    3. Hannibal

    Probabil se vor prinde că e el la sfârșitul S2 și va fi prins pe la sfârșitul S3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii