eSKY Linker- Program de afiliere

Spunea cineva ca afilierea nu prea mai functioneaza? Ei bine, iata ca eSKY.ro (“comunitatea calatorilor inteligenti”) a lansat zilele acestea un nou program de afiliere de pe piata romaneasca de turism, sub denumirea eSKY Linker.

Programul aduce nou functii precum motorul de cautare mixt (pentru bilete de avion si hoteluri) si motorul de cautare de tip White Label. Ce mai este foarte tare: ai control si libertate 100% in gestionarea campaniilor dar si cele peste 650 de companii aeriene si 451.000 de hoteluri. Astfel, vizitatorii sunt directionati catre solutia de calatorie potrivita lor, conversia fiind garantata.

eSKY Linker va fi prezentat profesionistilor din domeniul turismului peste doua saptamani (15 octombrie), in cadrul eTravel Conference, ce va avea loc la Crowne Plaza Hotel din Bucuresti.

think global

Think Global – Shutterstock

Pe scurt, iata care sunt avantajele si de ce eSKY Linker este cel mai bun de pe piata de turism: 

  • In premiera in Romania: acordarea de comisioane generoase pentru orice tip de rezervare intermediata, fie ca e vorba de bilete de avion, hotel sau asigurari de calatorie, motorul de cautare mixt (pentru bilete de avion si hoteluri) si motorul de cautare de tip White Label (serviciu Premium partenerilor VIP).
  •  Acces gratuit la oferta de bilete de avion si hoteluri din Romania si la cel mai performant sistem online turistic: peste 650 companii aeriene si 451.000 de hoteluri, cel mai rapid motor de cautare.
  • Materiale de promovare nelimitate: singurul motor de cautare mixt (pentru bilete de avion si hoteluri) din Romania, motoare de cautare simple (bilete de avion sau hoteluri), bannere (simple, mixte, cu tarife, fara tarife, generale, cu destinatii specifice), link-uri (sute de mii de pagini si link-uri www.eSKY.ro pentru destinatii si hoteluri din intreaga lume).
  • Comisioane generoase in regim Pay per Sale: de la 20% la 40% pentru biletele de avion, 50% pentru rezervarile hoteliere, 5% pentru asigur?rile de calatorie. Comisioanele se cumuleaza in cazul rezervarilor mixte. Comisioanele sunt calculate automat procentual in euro, deci valoarea lor poate creste foarte usor pentru partenerii care se implica in program.
  • Gestionarea personalizata a platilor: comisioanele sunt calculate zilnic automat si pot fi retrase oricand, pragul minim fiind de doar 30 euro.
  • Transparenta in administrarea campaniilor: monitorizarea in timp real a campaniilor derulate, acces la rapoarte detaliate si analize comparative pentru fiecare campanie, direct in contul propriu.
  • Inscriere in timp real, simplu si rapid: prin completarea formularului online sau la adresa de e-mail supportro@eskypartners.com.

—–

eSKY.ro este una dintre cele mai mai puternice agentii de turism din Romania, cu vanzare exclusiv online, membra a IATA (International Air Transport Association). Detine 28% cota de piata, din segmentul vanzarii online de bilete de avion de catre agentiile de turism din Romania. Face parte din grupul multinational eSKY Travel Search, prezent in pietele din Polonia, Bulgaria, Romania si Brazilia. In piata romaneasca activeaza din 4 noiembrie 2009.

Prin crearea si sustinerea unei comunitati online complexe, eSKY.ro incurajeaza o abordare inteligenta a calatoriilor. eSKY.ro este, astfel, alaturi de prietenii sai inainte, in timpul si dupa calatorie cu sfaturile, informatiile si cunostintele de care are nevoie fiecare calator in parte.

One thought on “eSKY Linker- Program de afiliere”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii