Puri Bali – Un masaj ca o vacanta

Acum mai putin de o saptamana a fost  lansat in Bucuresti primul centru de wellness cu specific traditional balinez – Puri Bali. Mai exact, acesta este locul in care mergi pentru a vedea ce rasfat te asteapta daca ti-ai planificat excursia in Bali sau pentru a-ti aduce aminte cum a fost. Te vei convinge inca de cand pasesti in salonul decorat cu tablouri si obiecte de la mama lor ca alegerea facuta a fost/ este cea mai buna!

Numele este format din cele doua cuvinte: Puri =  “casa regilor” in limba balineza, iar “Bali”… taramul pe care te vor duce terapeutii care te vor intampina aici – personalul provine exclusiv din insula Bali, cu peste 15 ani de experienta pe piata wellness si spa.

puri bali

Pentru ca Rasfat este numele meu mic, m-am bucurat de 3 tipuri de masaj pe care le voi descrie mai jos – cu preturi, cu tot: 

Masaj cu pietre vulcanice

Denumit impropriu masaj cu pietre calde, aceasta este una dintre tehnicile terapeutice foarte vechi utilizate in relaxare, echilibrare energetica si detoxifiere, fiind cunoscuta in clinici de specialitate sub denumirea stiintifica de Terapie Geotermala. Aceasta terapie se bazeaza pe faptul ca pe corpul uman exista anumite canale energetice numite meridiane si a unor centri energetici numiti chakre. Cele 7 chakre principale se gasesc pe linia mediana a corpului, de-a lungul coloanei vertebrale si sunt conectate cu anumite organe si functii ale corpului.

Durata sedintei: 60 minute
Pret masaj: 149 lei (Reducere 33% in luna Noiembrie – 99 lei)

shutterstock_142780858

foto Shutterstock

Masaj cu bete de bambus

Despre Masajul cu Bambus v-am tot povestit ca tehnica de remodelare corporala si trebuie sa stiti ca se practica si aici, dar cu alte tipuri de bete si cu mai putina forta exercitata asupra lor. Poate cel mai mare avantaj al masajului cu bambus este acela ca stimuleaza sistemul limfatic si imbunatateste circulatia sangvina.

Pret masaj: 149 lei (Reducere 33% in luna Noiembrie – 99 lei)

shutterstock_88715341

foto Shutterstock

Masaj Balinez

Masajul balinez va ofera un echilibru perfect intre corp si suflet, ceea ce va va permite sa va bucurati de o bine meritata stare de bine. Obiectivul unei sedinte de masaj balinez este sa stimuleze punctele energetice ale corpului nostru, pentru a favoriza circulatia sangelui si activa sistemul imunitar al organismului. Masajul balinez este bazat pe elementele naturale care compun universul: apa, focul si aerul. Aceste trei elemente sunt apoi impartite pe intreg corpul, iar masajul balinez actioneaza asupra a trei sisteme: sistemul nervos, sistemul hormonal si sistemul digestiv.

Durata sedintei: 60 minute
Pret masaj: 149 lei (Reducere 33% in luna Noiembrie – 99 lei)
shutterstock_152278049

foto Shutterstock

——————-

Adresa salonului de masaj Puri Bali: Roma 36 (zona Dorobanti, Bucuresti)

One thought on “Puri Bali – Un masaj ca o vacanta”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii