Oferta bilete TAROM – 99 euro catre orice destinatie

Inca nu ai un plan pentru 14 februarie sau nu stii ce surpriza sa ii faci in Martie? TAROM are ceva special pentru tine: Oferta la biletele de avion catre toate destinatiile lor externe.

Si nu orice oferta… dupa cum scrie si in titlu, aceste bilete-minune sunt la pretul de 99 de euro, valabil in perioada 2-15 februarie.

Calatoria NU poate fi efectuata in perioadele: 9-16 aprilie 2015, 1-31 august 2015, 21 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016.

oferta tarom

Sursa poza

Mare atentie!

– Locurile sunt limitate

– Perioada minima de sedere: 4 zile sau noaptea de sambata spre duminica; perioada maxima de sedere: 14 zile.

Biletele pot fi achizitionate de site-ul mobil m.tarom.ro,  de la agentiile proprii TAROM si agentii autorizati IATA. 

Iata care sunt destinatiile TAROM dintre care puteti alege (pentru inspiratie): intre Bucuresti si Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chisinau, Dubai, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Londra, Larnaca , Madrid, Moscova, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Valencia, Viena; intre Iasi si Londra (Luton), Bologna, Roma (Fiumicino), Tel Aviv, Torino; intre Sibiu si Munchen; intre Cluj – Napoca si Viena.

4 thoughts on “Oferta bilete TAROM – 99 euro catre orice destinatie”

  1. Oferta e super. Problema cea mai mare e ca nu stii ce sa alegi dintre atatea destinatii. M-as duce in locuri noi, m-as duce in locuri in care am mai fost, avionul e important, cazare gasesti si mai incolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii