Ai plecat? Si mancarea cui o lasi?

Pentru ca stau pe acasa ceva mai putin decat apuca praful sa stea pe mobila, cumparaturile importante pentru resedinta Scheianu se fac o data la o saptamana, maxim doua. In tot acest timp mancarea trebuie sa reziste in frigider – este obligata, practic. Mancare pe care de obicei uit sa o mananc si sfarseste… in cosul de gunoi.

Da, stiu, copiii din Somalia si pinguinii din Antarctica…

Conform unor cercetatori britanici, aruncam 10% din hrana si mai mult de o treime din bugetul familiei este alocat alimentelor – ceea ce ar trebui sa presupuna din partea noastra o mai mare atentie acordata felului in care pastram pentru mai mult timp prospetimea hranei. E pacat de banii pe care ii aruncam pe fereastra cand am putea sa ii aruncam pe vacante, nu?

Ei bine, inainte de a pleca la Paris am facut un experiment cu o casoleta care imi promitea ca nu voi arunca mancarea pusa la pastrare pentru urmatoarele 7 zile, in frigider.

Incearca sa faci asta cu orice casoleta de plastic din ”portofoliu”. Eu am incercat, de aceea increderea acordata noului membru al familiei plasticelor din depozit a fost undeva sub nivelul marii. Dar am zis ca oricum ma intorc fix in perioada curateniei generale, asa ca o casoleta aruncata in plus nu va afecta soarta omenirii.

Asa ca am pus o bucata de branza (aproximativ 150 gr) proaspata ca o zi de primavara in casoleta CheeseSmart de la Tupperware. Si am luat avionul spre Paris.

Distractie. Distractie. Distractie. Somn. Distractie. Distractie. Intors acasa dupa 6 zile.

Verificat frigider din motive de foame crunta dupa o zi intreaga de stat in aeroportul Charles de Gaulle. Surpriza! Singurele alimente proaspete din frigider: branza pusa in casoleta minune si … cam atat. 

Nu as sti sa va spun cat ar mai fi rezistat asa, pentru ca sistemul de control al condensului se pare ca isi face foarte bine treaba iar aspectul nu si-a modificat nici macar un pixel 🙂

Ce vreau sa va spun este ca daca plecati in vacanta si mai aveti mancare in frigider (pe care va este mila sa o aruncati) am solutia pentru voi:

___

Daca vreti sa va convingeti de toate produsele lor (au o multime cu beneficii la care nici nu v-ati fi gandit), va recomand asa-zisul Tupperware Party. 

Gustati, invatati si testati intr-o atmosfera placuta si relaxanta, alaturi de prietenii pe care ii puteti lua cu voi, alegeti impreuna cu prezentatoarea/-ul evenimentului cateva retete pe care sa le pregatiti cu ajutorul produselor Tupperware.

De asemenea, puteti organiza un party cu tema speciala, cum ar fi, de exemplu, cocktail-uri, retete de ciocolata, aperitive etc.

Gratis.

2 thoughts on “Ai plecat? Si mancarea cui o lasi?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii