Aplicatie pentru calatorii

Scotocind prin toate coltisoarele internetului si rasfoind blogurile prietenilor mei, am descoperit la RazvanBB un articol care m-a uns pe suflet. De ce? Pentru ca este despre o aplicatie care a venit in intampinarea nevoilor noastre – carora nu prea ne place sa stam pe-acasa si avem tot timpul bagajul facut.

Marea problema a celor care sunt tot timpul pe drumuri este (cred eu) faptul ca nu au timp sa se documenteze in amanunt sau nu isi “achizitioneaza” un ghid local – ceea ce duce automat la o lipsa a unui traseu exact, care sa se abata de la cel turistic.

Dar, cum Google stie chiar totul despre si pentru noi, a scos o aplicatie pe gustul meu: Field Trip – iti gaseste articole/ informatii foarte interesante privind locurile din jur, dar si locurile unde nu ai nevoie de bilet de acces si poti intra liber, ca pasarea cerului. Pe langa asta, sistemul de notificari te “alerteaza” cand in zona sunt obiective de neratat – pe diferite categorii:

Eu m-am jucat cu aceasta aplicatie pentru zona Piata Romana din Bucuresti si sunt cateva rezultate foarte interesante, dupa cum puteti vedea in imaginile atasate.

Va invit si pe voi sa o testati, fie ca aveti iOS, fie ca iubiti robotelul verde si sa va ganditi la mine cand primiti un rezultat misto. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii