Oferta bilete Air France/KLM

Nici nu ne-am revenit bine din toate ofertele care ne-au “lovit” zilele trecute, ca AIR FRANCE/KLM lanseaza astazi o noua serie de promotii care include atat destinatii din Asia, Africa de Sud, Oceanul Indian cat si un super pret pentru capitala franceza – stiti voi, orasul acela cu care va tot bat la cap in ultima vreme.

Astfel, in perioada 21- 25 mai 2015 va puteti face rezervari spre Paris la bilete ce au preturi incepand de la 139 euro zborul dus-intors cu toate taxele incluse. Tineti cont de faptul ca va trebui sa calatoriti in lunile Iunie – Iulie 2015.

Totodata, Air France va mai avea preturi promotionale si pentru Mauritius, incepand de la 779 euro. Biletele se pot rezerva pana pe 11 iunie 2015, iar perioada de calatorie este 1 noiembrie – 31 martie 2016, exceptand perioada sarbatorilor de iarna. Deci nu puteti merge sa faceti Revelionul cu o nuca de cocos in mana, ci va duceti si voi dupa, ca tot omul.

In plus, pana pe 3 iunie se pot rezerva bilete cu Air France si KLM pentru numeroase destinatii din Asia:

  •         Beijing – de la 489 euro
  •         Singapore si Hong Kong – de la 549 euro
  •         Shanghai – de la 569 euro
  •         Osaka, Tokyo, Kuala Lumpur – de la 599 euro
  •         Denpasar – de la 749 euro

Daca nu v-ati gasit inca locul, poate vreti sa plecati in Africa de Sud? Johannesburg va primeste cu bratele deschise, iar promotia este valabila pana in 2 iunie, la 499 euro cu toate taxele incluse. Perioada de calatorie este intre 10 – 31 august 2015.

Rezervarile se pot face la KLM, Air France sau la agentiile de turism.

One thought on “Oferta bilete Air France/KLM”

  1. Preturi foarte bune, numai sa reusim sa avem bani disponibili si pe langa bilet iti mai trebuies si pentru alte cheltuieli. Dar preturile chiar sunt bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii