Cumpără o insulă în Grecia

Știm că în jurul Greciei sunt foarte multe insule superbe ce-i aparțin (aproximativ 6000!), dar mai știm și că situația lor economică nu este dintre cele mai strălucite. Poate pentru că de fiecare dată când am fost pe la ei nu am văzut cum arată un bon fiscal?

Iată că le-a cam ajuns cuțitul la os și au început să mai vândă din terenuri insule. Dacă vă știți milionari aruncați o privire în lista de prețuri 🙂

1. Insula Omfori (în Marea Ionică, deci înconjurată de ape turcoaz), 4.5 milioane de metri pătraţi și o singură construcţie. 50 de milioane de euro.

2. Insula Dulichium (în Marea Ionică), aproape 5 milioane şi jumătate de metri pătraţi şi, la momentul actual, este cea mai mare insulă privată din Grecia. Cel mai înalt punct de pe insulă depăşeşte 250 de metri deasupra nivelului mării. 40 de milioane de euro.

3. Insula Northern Aegean se află în regiunea Chora şi la numai jumătate de oră distanţă de Atena. 350.000 de metri pătraţi. 35 de milioane de euro.

4. Insula St. Thomas se află în Golful Saronicos şi se întinde pe 1 milion de metri pătraţi. Insula face parte din Lanţul Diapori, cunoscut în mitologia greacă pentru frumuseţea insulelor. 15 milioane de euro.

5. Insula Tragonisi este ideală pentru cei care își doresc un răsfăț de 5 stele. Este foarte aproape de Atena și se întinde pe o suprafață de 36 hectare, iar prețul este disponibil la cerere.

6. Insula Nafsika (în Marea Ionică) are 5 milioane de metri pătraţi, este o insulă muntoasă și printre ultimele locuri nedezvoltate din zonă. 6,9 milioane de euro.

7. Insula Kardiotissa se află în inima Mării Egee şi măsoară 1 milion de metri pătraţi. 6,5 milioane de euro.

8. Insula Nissos Sofia (în Marea Ionică) măsoară aproape 200.000 de metri pătraţi şi oferă un nivel ridicat de intimitate deoarece bărcile comerciale au accesul restricţionat în acea zonă. 5,5 milioane de euro.

9. Insula Stroggilo se află în apropierea insulei Marathos din Marea Egee. 2,5 milioane de euro.

10. Insula Gaia (în Marea Ionică) are 174.000 de metri pătraţi, iar regiunea în care se află insula este cunoscută pentru condiţiile prielnice pe care le oferă celor care practică sporturi de apă, pescuit sau înot. 3,7 milioane de euro.

UPDATE: O puteți tăia de pe listă. Cuplul Brangelina se pregătește să intre în posesia insulei.

11. Peninsula Lihnari se află la doar 10 minute de Corinth, are aproape 400.000 de metri pătraţi. Pe teritoriul insulei sunt construite câteva proprietăţi luxoase, un drum, surse de apă potabilă şi măslini. 3 milioane de euro. 

Practic, dacă punem maână de la mână…

Le găsiți aici pe toate.

___
Sursă poză featured.

Category: fun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii