Travlist – aplicație de mobil

Nu mă laud, dar îți spun: sunt ceva nepoată din a șaptea ramură cu Mama Omida sau cineva din zona Știu-Tot-Dinainte. Chiar când discutam cu niște prieteni că nu avem și noi o aplicație de mobil completă, cinstită, primesc o notificare cum că… tocmai a fost lansată. Tocmai = acum câteva minute.

Ia să vă spun eu despre ce este vorba, să vă convingeți că e bine ce se întâmplă:

Aplicația proaspăt lansată se numește TravList (nah, doar este scoasă pe „scenă” de către cei care dețin și Traveo – Accent Travel & Events) și funcționează ca un asistent de călătorie pentru fiecare client al agenției. Turistul ce și-a descărcat aplicația având acces în timp real la informații despre zborurile sale, terminalele de pe care călătorește, serviciile rezervate – ex: avion/ hotel/ rent a car, check in/check out, starea vremii la destinație, ora locală, hărți interactive, convertor valutar, alerte cu privire la modificările zborurlui sau orice alt update disponibil la momentul accesării aplicației.

 

 

Practic, TravList este integrat în sistemul de rezervări Accent Travel & Events oferind utilizatorului informații în timp real legate de călătoria sa. În același timp, aplicația creează un profil de turist, permițându-le celor din agenție să își dea seama de preferințele/ obiceiurile tale – astfel încât data viitoare să îți fie servită o recomandare care să meargă direct la suflet.

Investiția totală a Accent Travel & Events pentru aplicația TravList s-a ridicat la 25.000 de euro, sumă care include achiziționarea licenței și dezvoltarea aplicației (care poate fi downloadată gratuit).

Download TravList iOS || Download TravList Android

 

___

Sursă poză featured

One thought on “Travlist – aplicație de mobil”

  1. dcs plus (www.dcsplus.net), compania care a dezvoltat aplicatia TravList pentru cei de la AccentTravel&Events, tocmai au scos-o din toate market-urile. CEO-ul companiei dcs plus, Cristian Dinca, a spus intr-una din sedintele interne din cadrul companiei: “Este primul meu fail, TravList este un dezastru.”
    Implicit, a cncediat intreaga echipa de dezvoltare care a lucrat la produsul TravList. Si, bineinteles, asa cum fac romanii conducatori de “multinational corporation wanna be”, bu au dat pachete salariale compensatorii. Ba mai mult, i-au prostit pe toti angajatii ce au lucrat la proiectul TravList sa isi semneze demisiile.

    Niste GUNOAIE!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii