Ai ratat Black Friday?

Vinerea trecută, 20 noiembrie, toată lumea a fost în febra cumpărăturilor, datorită firmelor care au furat startul Black Friday*. Bad luck.

Ei bine, din cauza unor probleme de sănătate am uitat complet ce zi este și m-am trezit sâmbătă (ca o floricică), imediat ce stocurile importante au fost epuizate. Și mă refer aici la iPhone-uri la prețuri care nu concurează cu ale apartamentelor din centrul Bucureștiului (add some drama), dar mai ales la ofertele la biletele de avion și city-break-uri pe care le-am ratat la mustață…

Te regăsești în descrierea mea? Sau te numeri printre cei care s-au trezit că Black Friday este în mijlocul lunii, când mai ai atâââââtea de plătit de parcă nici salariul (pe care nu l-ai luat încă) nu îți va ajunge? Am convingerea că mai putem profita de oportunitățile smart, că mai sunt oferte puțin mai ascunse de care chiar trebuie să ne bucurăm. Și un lucru este clar: zilele acestea nu te mai înțelegi cu mine! Foarte multe oferte la biletele de avion pentru perioada aceasta, salariul încă neluat. Nici nu vreau să mă gândesc la ce se va întâmpla cu omenirea dacă nu apuc să cumpăr măcar un bilet.

Banii nu trebuie să fie un impediment, deci uite cum stă treaba:

BRD nu a furat startul și ține cu cei care nu au apucat să cumpere ce avea în plan, așa că iată cât de simplu este să adaugi în coș biletele de avion dorite… Nu mai ai scuze pentru oportunitățile ratate.

BRD Black Friday

 

*Black Friday = concept preluat de la americani. Aceștia au ales ultima zi de vineri din luna Noiembrie – imediat după Ziua Recunoștinței și marchează începutul sezonului de iarnă pentru cumpărături.

Sursă foto featured.

 

Dacă ți se pare util, te aștept și pe pagina mea de Facebook. Like & Share :)) 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii