Vacanța de Sărbători

Dragă călătorule,

Așa-i că nu ai apucat nici măcar să respiri bine, că deja săptămâna viitoare este 1 decembrie?
De aceea sunt eu aici: în primul rând pentru a-ți aminti cum stă treaba cu timpul ăsta care trece cât ai spune “vacanțăăăă”, dar în al doilea rând pentru a-ți propune câteva destinații de poveste. Acum, cât mai sunt, până nu le iau alții.

Cu gândul la tine, am pregătit o listă cu promoții care mi-au ieșit în cale, pentru Crăciun și Revelion, locuri cu suflet și cu tradiție pe care vei vrea să le revezi în fiecare anotimp (știu ce zic). Hai să vedem la ce m-am gândit și ce am găsit: ,

  • Crăciun Gourmet – Atra Doftana. Probabil ai mai auzit că de locul acesta te poți apropia doar dacă tocmai a fost zi de salariu. Ei bine, am găsit o super ofertă pentru tine, dacă vrei să o impresionezi de Crăciun: 275 euro/pentru 3 nopți, inclusă cina din ajunul Crăciunului, dar și cina festivă, acces la saună.
  • Crăciun la Castelul Maria – Transilvania – Transilvania. Nu îmi dau seama dacă m-a impresionat mai tare pentru că este la Castel sau pentru că acesta se numește Maria. Mă mai gândesc. Până atunci, ce ai zice de 3 zile și 3 nopți de basm, într-un loc unde confortul din oraș se întâlnește cu tradiția și obiceiurile de la țară? 850 lei/ sejur, în regim demipensiune și include micul dejun, masa festivă din Ajun, prânzul de Crăciun și toate cinele pe parcursul celor trei zile.
  • Crăciun La Conac – Horezu. Despre Horezu am tot vorbit, am tot povestit despre cum nu mă mai pot desprinde spiritual de acest loc magnetic. Tocmai de aceea te și trimit să petreci un Crăciun de poveste la un Conac pe care îl poți închiria doar pentru tine și prietenii tăi. Costul integral al închirierii acestui Conac este de 10.000 lei pentru minim 4 nopți, maxim 10 adulți. Cum e în zonă
  • Crăciun & Revelion Bucovina. Acolo unde s-au inventat și păstrat tradițiile frumoase pentru aceste Sărbători am auzit că se petrec cele mai frumoase clipe. Cu mese îmbelșugate, haine colorate și fete … super frumoase 🙂 Oamenii din zonă chiar știu să facă un spectacol vizual din fiecare vizită și tocmai de aceea îți recomand să petreci măzar câteva zile alături de ei, în preajma Sărbătorilor.
  • Revelion la Valea cu Pești – Vidraru. Dacă îți dorești să petreci un Revelion de 4* într-un alt loc decât Valea Prahovei, atunci ce zici de… Valea cu Pești? Măcar mai vezi un peisaj, o atenție, o măslină. Și nici nu te costă prea mult pentru ce oferă locul: 2550 lei/ 5 nopți (29 dec – 3 ian), acces la piscina interioară, saună, jacuzzi, loc de joaca pentru copii.

valea cu pesti

 

Îți fac cu ochiul propunerile mele? Deja ai achiziționat pachetul favorit sau ți se pare de neatins?

Azi am prea multe întrebări, poate ar trebui să mă duc să dau cu cardul pe undeva. Brb.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii