Compară prețuri și ia-ți zborul

Și cum stăteai tu așa, liniștit și muncitor la biroul tău, uitându-te ba pe fereastră, ba pe Facebook… PAC! Dai de fotografiile unui prieten aflat prin cine știe ce loc din lumea asta, numai cu un calculator în față nu. Păi este corect? Păi nu este viața asta crudă și nedreaptă?

Ei, asta mi s-a întâmplat mie zilele trecute, când un bun prieten și coleg de birou a postat pe instagram poza aceasta, în timp ce eu… zugrăveam:

 

Cum să nu te duci până acolo fie și pentru 2-3 zile, cât să te întorci cu o pietricică de la vulcanul Teide sau cu o punguță cu nisip negru, de pe plaja Jardin?!

Cred că am uitat să spun că eu nu prea am mers în vacanțe cu agenții de turism (nu am avut ocazia), ci prin search și documentare proprie, nu?

Poate de aceea tot dau peste motoare de căutare pentru vacanțe personalizate, așa că te ajut cu un pont: am găsit zilele trecute un tool de travel metasearch proaspăt lansat, care m-a cam scos din negura în care alte site-uri mă băgaseră (cu 1 milion de opțiuni de selectat): Zazat.net. Simplu, doar pentru zboruri și hoteluri – cu search în sute de site-uri, cât să nu ratezi cel mai bun preț…

Iar partea cea mai interesantă este că nu au nici măcar un banner cu reclame deranjante pe site – sunt curioasă cât o să reziste minunea.

 

motor cautare Zazat

Iată ce rezultate am avut eu pentru ce mă ”durea„ mai tare – cazarea cu răsfăț inclus:

zazat_hoteluri tenerife

 

Ce zici? Acordăm o șansă unui business local? 🙂

____

Sursă poză featured.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii