Ferma se mută la mall (P)

N-am avut eu bunici la țară, dar am învățat că în viață trebuie să te descurci cumva – așa că mă lipeam ca un parazit de prieteni/ colegi când mergeau să-și viziteze rudele. Și uite cum am căpătat eu o teamă teribilă de gâscani și curcani (oribile păsări) și am decis că puii de gaină au nevoie de un duș cu apă rece când afară e caniculă.

Eu tot am avut noroc să mă lipesc, dar sunt convinsă că sunt foarte mulți copii cred că văcuțele sunt mov sau că fac iepurii ouă și iedul este puiul oii. Că toate cârtițele au ochelari sau că struțul caută o găleată cu nisip în care să bage capul când este speriat.

Și uite cum poți să-ți duci puștiul (copil/ văr/ nepot din partea mamei unchiului de-al doilea) să vadă care e treaba cu animalele de la fermă, pentru că singurele animale pe care le vede sunt caii care trag căruțele de pe DN1, poți merge la mall. Nu glumesc!

În weekendul 29-30 aprilie (știu, e prelungit cu 1 mai, dar poate nu fugi din București mâncând pământul), descoperi micile bucurii are copilăriei la Ferma Veselă, în Sun Plaza. Dragonul Sunny va povesti despre cum sunt culese legumele și cum se iau ouăle proaspete din cuibar (mie mi s-a spus că niciodată nu iei toate ouăle, mai lași unul în cuibar, să nu se sperie doamna găină), cum se face troc într-o piață amenajată, cum se cultivă fructele și legumele.

Notează: 29-30 aprilie, între 11-14:30, etajul 1 din Sun Plaza, participare gratuită și eveniment adresat copiilor e 4-10 ani.


Ai ghicit, eu o să fiu pe acolo și revin cu poze 😊 Cineva trebuie să facă și asta. Nu mă duc pentru că mi-e dor de copilărie. Nu are legătură.

Până atunci, te las cu un banc foaaarte pe placul meu:

Merge Gheorghe la zoo și se întoarce să povestească vecinilor cum a fost.

– Ion, am văzut o zebra. Știi cum e? Ca măgarul lui Vasile, numai că are dungi albe și negre pe tot corpul.

– Ei, și ce ai mai văzut?

– Am mai văzut o girafă. E ca măgarul lui Vasile, numai că are picioare de 2 metri și gât de două ori mai mare de atât.

– Și ce ai mai văzut?

– Am mai văzut un hipopotam. E ca măgarul lui Vasile, numai că altfel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii