De ceva vreme nu mai spun “NU” categoric in momentul in care mi se propune ca la seara fetelor sa servesc un cocktail cu alcool. De ceva vreme = de cand mi-am facut propriul cocktail capodopera cu lichior Chambord.

Am mers pe o combinatie care nu da gres si pe care o gasiti in Chambord Cahier sub denumirea “Chick Cocktail”: Vodka Finlandia blackcurrant, menta, fresh de lamaie, albus de ou si (desigur) Chambord.

Reteta exacta la cerere sau in Interbelic, la pretul de 23 de lei!

Si acu, partea care va intereseaza cel mai mult, cu siguranta: Daca doriti sa va rasfatati si voi, aflati ca incepand de astazi (15 noiembrie), in fiecare joi, intre orele 18:00 – 20:00, Chambord te asteapta sa iti petreci o seara minunata alaturi de prietenele tale in Interbelic- Centrul Vechi, in cel mai chic mod cu putinta – preparandu-va propriul cocktail, alaturi de cei mai buni barmani din Romania.

Ca sa stiti: “Za mother” a celui mai bine vandut cocktail timp de o luna castiga o intrevedere cu parfumierul Alexandra Paven (Createur 5 d’Emotions). Daca o sa castig eu, sa stiti ca donez parfumul 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *