Gutiera bruxism si alte minuni

Stii cum se intampla sa iti dai seama ca nu mai ai dantura aia din tinerete cu care spargeai nuci si samburi de cirese (vorba vine, nu am facut niciodata asa ceva)?

Este simplu: ai nevoie de un somn mai agitat. Care sa se repete noapte de noapte timp de minim 2 ani.

POVESTEA:

Se da un om simpatic tare cu bruxism in stare avansata. Atat de grava era situatia incat a reusit sa isi fractureze un premolar in somnu-i dulce.

Inlocuirea/ completarea lui a fost simpla, nedureroasa, insa vin momente in care iti este teama sa mai adormi pentru ca se poate intampla sa spargi si alti dinti. Da, au fost nopti cu insomnii din cauza fricii, motivele fiind diverse: daca aveam sa imi sparg dintii din fata si trebuia sa rad cu gura inchisa? daca imi fracturam si alte masele? daca drobul de sare…?

Aici intervine Social Media salvatoare:

recomandari social media

 

REZULTAT: 

Dupa mai putin de o jumatate aveam deja o programare facuta la DentEstet pentru a doua zi.

Ajunsa acolo, am fost luata in primire de catre dl. dr. Mihnea Constantin care a “intocmit” planul de tratament si amprenta pentru gutiera a fost gata cat ai clipi.

O zi mai tarziu intram in posesia minunii care avea sa imi faca somnul mult mai linistit.

gutiera bruxism dentestet

Pret gutiera bruxism (DentEstet): 400 lei

Cu ajutorul celor doi medici pe care ii cam torturez cu intrebari (Mihnea Constantin si Vlad Gingulescu) la care imi raspund cu o calmitate iesita din comun si in urma unei radiografii panoramice a reiesit faptul ca o vizita nu a fost suficienta si am mai avut nevoie de 3 obturatii, un Retratament endodontic dinte pluriradicular sub control microscopic, un pivot. Sper ca lista nu va continua, iar eu imi pastrez optimismul – situatia nu este chiar atat de tragica pe cat suna, vreau eu sa cred!

CONCLUZIA: 

Nu lasati pe maine ceea ce considerati mai putin important pentru ca este posibil sa dati in alte nebunii si tare greu este sa nu dormi de frica sau paranoia.

Daca vreti sa aveti parte de un tratament cum se cuvine la o clinica stomatologica de nota 20, recomand din suflet DentEstet – profesionalism, atentie la nevoile pacientului.

Ce mai cauta lumea:
  • gutiera pret
  • gutiera bruxism pret
  • gutiera
  • gutiera nocturna pret
  • gutiere bruxism
  • gutiere pret
  • gutiere bruxism pret
  • pret gutiera bruxism
  • gutiera pret farmacie

2 thoughts on “Gutiera bruxism si alte minuni”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii