Christmas Giveaway

Vine o zi in viata unui Grinch cand cedeaza in fata cadourilor si a beculetelor colorate si se hotaraste sa intre in randul lumii.

Iata ca acea zi a sosit si pentru mine si spiritul Sarbatorilor m-a cuprins chiar inainte de a pleca in tarile calde.  De aceea, impreuna cu Gift Expert (de unde ar  trebui sa aveti cel putin un obiect/produs – ca sa fie planetele aliniate in continuare) am pentru voi un giveaway. Sau mai multe.

Ce trebuie sa faceti pentru a castiga?

  •  Raspundeti la intrebarea “Ce cadou din selectia de Craciun a cadouripentruea.ro ti-ar placea sa gasesti/pui sub brad?”

(De exemplu, mie imi place acest set cadou cu mult ceai)

  •  Reveniti in data de 19 decembrie (pe seara) pentru a vedea daca ati castigat.

Ce puteti castiga?

  • Un set cadou Scottish Fine Soaps din gama Poetica – contine o crema de maini, un gel de dus, un unt de corp si un sapun foarte fin. Parfumul este unul cu note fructate, florale si usor picante de portocala si bergamota (varf), trandafir si pachouli (mijloc) si vanilie (baza). Untul de cacao, vitamina E si uleiul de migdale sunt de asemenea acolo.

set-cadou-Poetica

  • 3 x Pyramid Grande din gama Winter Spice de la Tea Forte care contine 6 infuzii sub forma de piramida din matase, cu cate 2 arome din sortimentele de Craciun: Harvest Apple Spice, Hazelnut Truffle, Sweet Ginger Plum.

pyramid_grande_

 

UPDATE

Castigatoarele celor 3 pachetele de ceaiuri:

1. Georgiana

2. Daniela Marian

3. Iulia

Castigatoarea setului Poetica: Dalia B. 

22 thoughts on “Christmas Giveaway”

  1. Mosul stie ca atunci cand ajunge in mainile mele un produs din gama Poetica nu-mi mai scot nasul din el (toate miros MINUNAT!), asa ca m-ar ferici cu pachetul Poetica 🙂

  2. Daca as gasi sub bradul de Craciun setul cadou din gama Poetica mai,mai ca l-as pupa pe Mosul. Si i-as oferi o cutie cu turta dulce s-o dea soatei lui (Baba Craciunita), pentru el un fularel sa-i tina de cald la gat (ca,de,e si el la o varsta!!!!), iar pentru Elfi ar merge ceaiul negru migdale si fistic Uzbekistan (ca,poate asa,nu vor raci si vor pune o vorba buna pe langa Mosul si pentru anul viitor). Cam atat. E prea mult?
    http://www.cadouripentruea.ro/pachet-poetica.html
    Dalia B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii