Femei, sport si un concurs

Sportul ne invata sa nu ne complacem in situatii care nu ne sunt favorabile si ca nu ar trebui sa lasam temerile sa ne taie avantul.

Cand vorbim despre sport si doamnele care il practica, eu am in minte imaginea unei femei de succes care isi incepe ziua ei de succes cu un antrenament de succes. 🙂

Cu toate ca exista specialisti care spun ca o mare parte a femeilor a avut experiente neplacute in ceea ce priveste activitatile fizice, cercetatorii (nu stim sigur daca sunt britanici) spun ca acestea – activitatile fizice – dezvolta capacitatea de a lucra in echipa si disciplinarea in munca depusa. Asadar, miscarea nu inseamna neaparat un corp frumos, ci si o minte sanatoasa si pregatita pentru a face fata problemelor zilnice.

Pentru a veni in intampinarea femeilor care isi doresc un trup si o minte sanatoasa – printre care ma numar si eu, FitCurves (club de fitness dedicat in exclusivitate femeilor) a creat un program special de antrenament care:

– Ajuta la scaderea in greutate si la pastrarea acesteia
– Protejeaza masa musculara
– Mareste rezistenta aerobica
– Mareste forta si flexibilitatea
– Are un impact pozitiv asupra calitatii vietii
– Accelereaza metabolismul

Acest program nu numai ca este eficient in protejarea muschilor, arderea grasimilor si imbunatatirea metabolismului, dar ar trebui sa stiti ca se ard in medie 1000 de calorii. (Stiti voi batonul acela de ciocolata in fata caruia nu ati rezistat? Va deveni istorie.)

Programul dureaza 30 de minute si combina antrenamentul cardio cu cel de forta si de streching – pentru a obtine rezultatele dorite, este nevoie de numai 30 de minute pe zi, de trei ori pe saptamana.

Nu exista greutati pe care sa le schimbi, iar echipamentul este sigur si usor de folosit pentru femeile de orice varsta. Membrele trebuie sa impinga si sa traga, mai degraba decat sa ridice greutati, astfel reducandu-se potentialul de ranire sau durere. In timpul antrenamentului, membrii petrec 30 secunde la fiecare statie, in timp ce CD-ul anunta schimbarea catre statia urmatoare.

*** CONCURS

Pentru ca vreau sa ma asigur ca facem sa fie bine si punem in miscare lumea asta chiar inainte de Sarbatori, ofer un antrenament gratuit FitCurves (pe care il faci cand doresti tu, pana in data de 20 decembrie) cu conditia sa:

– dai like paginii FitCurves Romania

– imi spui ce obiective/asteptari ai de la un astfel de program de antrenament? (ex: sa slabesc, sa imi tonific musculatura etc.)

Voi anunta numele fericitei castigatoare luni, 9.12.2013. Sa ne auzim cu bine!

*** UPDATE: Castigatoarea este Oana J. Felicitari si va multumesc tuturor!

8 thoughts on “Femei, sport si un concurs”

  1. Oh, ce dragut 🙂
    Ce asteptari sa am? Bineinteles, as vrea sa slabesc un piiiic si sa imi tonific musculatura, insa in afara de asta, mi-e dor de senzatia pe care o ai dupa un antrenament. Eu una simt ca am mai multa energie, am o stare de bine, am un sentiment tare placut. Dupa sport si dupa dus, poti cuceri lumea 🙂
    Mi-e dor de zilele in care sportul era pe “to do list”.
    Rezolutie pentru 2014, clar! 🙂

  2. asteptarile mele sunt: eliminarea stresul, eliberarea de griji si probleme, recapatarea zambetului si eliminarea burticii pe care o detin;)

  3. Un astfel de program m-ar ajuta foarte mult să slăbesc, în primul rând, și să am grijă de sănătatea mea. Ar fi în strânsă legătură și cu buna dispoziție și o sursă sigură de energie. 😀

  4. I’m a big fan – merg la sala din Vitan de la final de aprilie and I love these girls.. Sa va uitati si pe la mine pe blog la postari despre cursurile fetelor & circuitul miraculos 🙂

    Hai, spor(t) sa avem – sa ma salutati la sala (can’t miss me, sunt cea mai voioasa)

  5. MUlțumim pentru concurs!
    De la un astfel de prgram mă aștept în primul rând un tonus general îmbunătățit, apoi la tonifiere musculară și la pierderea kilogramelor în plus încet, dar sigur! 🙂

    Am dat like paginii de FB cu numele Oana Radu.

  6. Eu intotdeauna mi-am dorit sa imi cresc rezistenta si sa ma tonific, pentru ca slabitul il pot obtine si mancand mai putin, dar o sanatate deplina trebuie sa includa si miscare, si echilibru.
    ps: multumim pentru concurs 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii