Giveaway: Culoarea din viata ta

De cate ori vedeam viata in alb-negru se gasea cineva (un prieten, o cunostinta) sa adauge un strop de culoare. Dar cand nimeni nu era in preajma, cineva s-a gandit sa puna la cale conceptul Colour – Besautiful Things.

Stiti voi, magazinul acela colorat in care intrai trist si cu grijile care-ti apasau sufletul, dar ieseai cu pungile pline si un zambet pe toata fata, de-ti ajungea direct pana in suflet!

Ei bine, acest loc in care lumea mergea ca la terapie (inclusiv eu) si-a inchis portile.

Cu aceasta trista ocazie am hotarat sa ofer un giveaway care sa va insenineze putin zilele acestea care se anunta ploioase si care sa va aminteasca de ceva ce a fost extraordinar.

PAM – PAAAAAAAM! Concurs:

Daca imi spuneti ce anume va coloreaza viata atunci cand nu mai aveti la “indemana” un magazin de genul Colour, castigati una dintre cele doua papusi Momiji din colectia Hello Kitty, de mai jos.

Ai timp sa imi trimiti raspunsul a intrebarea de mai sus pana sambata, 12 aprilie 2014, ora 14.00.

Lasati inspiratia sa vina la mine!

momiji doll

 

P.S. Da, in fundal se vede Casa Poporului. Pentru ca trebuie sa fim un popor de oameni veseli si colorati 🙂

UPDATE – Multumesc pentru raspunsurile frumoase, castigatoarele sunt:

castigatoriFelicitari!

5 thoughts on “Giveaway: Culoarea din viata ta”

  1. Lucrurile simple. Sunt acele lucruri care aduc culoare in viata unui om. Sunt acele lucruri pe care nici nu le sesizezi, decat in momentul in care nu le mai ai.

    Un zambet, o floare, ciocolata, terasa invadata de soare, prietenii dragi, pisica… Sunt lucruri care nu numai ca imi aduc culoare in viata, ci mi-o transforma intr-un adevarat curcubeu.

  2. Când am nevoie de culoare în viaţa mea, citesc o carte. Există o strânsă legătură între ceea ce asimilăm prin informația din exterior și felul în care se așterne lumea în fața ochilor noștri. Cărţile îmi întind un curcubeu sub picioare și-i permit minții să cuprindă, dincolo de nori, în ploaie, un răsărit plin de culoare! Un orizont ce se creează în imaginația cititorului, un film al lui, pe care-l regizează în propriile nuanțe. Viaţa mea ajunge întodeauna să fie violet, o combinaţie între roşul sângelui care întreţine viaţa şi albastrul cerului plin de vise.

  3. deci concursul asta a fost o gluma sau cum?
    de ce te-ai mai obosit sa-l faci, ca sa-l stergi, dupa aia sa-l pui si sa ne dai gogoasa ca le dai mail castigatorilor? mai bine ziceai ca te-ai razgandit si ca nu mai dai papusile si era mai elegant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii