Zborul meu cu Malaysia Airlines

Astazi o sa vorbim despre cum am zburat cu Malaysia Airlines din Singapore catre Nepal (via Kuala Lumpur) si cum o poveste de dragoste s-a sfarsit cand mi-a fost lumea mai draga, intr-unul dintre aceste avioane.

Ne atasasem una de cealalta, aveam deja o relatie si ne faceam cu ochiul din cand in cand. Ma ajuta chiar si sa tin legatura cu toti prietenii mei imprastiati care pe unde. Imi era alaturi si era cel mai bun intermediar pe care il putea avea cineva.

Era slabuta, alba, dar avea o privire agera. Orice ii cereai sa iti detalieze o facea cat ai zice “click”. Nu m-a dezamagit niciodata si la orice ii ceream raspundea prompt. Niciodata nu mi s-a intamplat sa imi spuna: “Lasa-ma in pace, ma doare capul/nu mai am energie”

Ne-am si fotografiat impreuna pentru a le trimite prietenilor o fotografie din unul dintre cele mai frumoase locuri din Sri Lanka – Lion Stone. Sunt convinsa ca ne statea bine, nu?

sri lanka - samsung galaacy s4

Ca orice iubire platonica, dragostea noastra s-a stins in momentul in care am parasit Singapore, in calduroasa zi de 1 ianuarie 2014, pe la orele 16-17.

Nu am vrut, dar asa a fost sa fie. I-am facut si o fotografie pentru a marca momentul:

samsung galaxy s4 zoom

Am precizat mai devreme faptul ca in avionul dinspre Singapore spre Kuala Lumpur (destinatia finala: Nepal) dragostea noastra s-a sfarsit. Cineva a considerat ca povestea noastra trebuie sa se incheie aici si mi-a furat-o. Practic, s-a impotrivit relatiei noastre.

Un moment de neatentie intr-un zbor de 45 de minute m-a costat aceasta poveste de iubire. Mai exact: un moment in care eu am fost departe de ea (din motive fiziologice) si o persoana din vecinatatea scaunului pe care stateam a decis ca este momentul sa ne luam ramas bun.

Nici Politia Aeroportului din Kuala Lumpur, nici Politia Aeroportului din Kathmandu nu ne-a mai putut aduce inapoi.

Cu ce am ramas? In primul rand, cu fotografiile pe care le-am uploadat pe Facebook direct din camera foto – desteapta chestie – imediat ce am dat de o umbra de wi-fi. Astfel, am putut sa impartasesc cu prietenii mei momentele extraordinare pe care le-am trait alaturi de Sami si sa discutam ultimele “stiri” din tara, cat timp am fost plecata. Era un fel de all in one. Fotografiam, filmam si discutam cu prietenii cu ajutorul ei.

In al doilea rand, cu un gust amar si cu promisiunea ca nu mai zbor cu Malaysia Airlines. Si nu din cauza tragicelor si regretabilelor evenimente din ultimul an, ci pentru ca cei care lucreaza la aceasta companie nu binevoiesc sa faca verificarile de rigoare pentru ca… lene.

Iata ce am impartasit cu voi si cu ce am ramas in urma relatiei cu Sami (fotografii realizate in Dubai si Sri Lanka) – adica numai cu fotografiile pe care am apucat sa le share-uiesc pe Facebook:

Nu am apucat niciodata sa ii multumesc pentru perioada in care mi-a fost alaturi. Sper ca persoana la care este sa Live SMART alaturi de ea, asa cum as fi facut eu.

——-

Impreuna cu 3 dintre bloggerii mei preferati (Victor Kapra, Cristina Bazavan si Dragos Asaftei) am format o “familie urbana” care isi povesteste intamplarile smart din zona de confort (Victor)timp (Cristina)distractie (Dragos) si networking (eu). Dar povestile nu sunt povesti daca nu sunt impartasite, asa ca haideti sa scriem impreuna primul e book cu 365 de lucruri care va invata sa traiti smart.

Intrati in aplicatia Facebook Live Smart! (creata de Samsung), alegeti categoria la care vreti sa povestiti o intamplare din viata voastra care sa arate ca stiti sa traiti smart pentru a va distra mai frumos, a avea confort, a avea mai mult timp liber sau a face networking.

Toate povestile intra in tragere la sorti si sunt puse la bataie premii care sustin ideea de a trai smart. Asa ca nu povestiti chiar degeaba, ci smart.

2 thoughts on “Zborul meu cu Malaysia Airlines”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii