Cadouri pentru pasionații de călătorii

În ultima perioadă am tot dat peste minunății pe care ori mi le-am luat, ori le-am primit, ori mi le-aș dori să le am – să fie ale mele – să mă bucur de ele ca și cum ar fi venit Moș Crăciun. Mai exact, le consider cadourile ideale pentru pasionații de călătorii:

  • Dot-to-dot Cityscapes Book

Mai ții minte cum uneai puncte/ cifre când erai mic și te bucurai la final de un desen aproape reușit? Așa cred că a descoperit o prietenă această carte, de care mă bucur precum un copil. Fiecare pagină are 1000 de puncte pe care le poți uni cu ajutorul unei rigle – dacă te simți talentat la trasat linii, poți încerca fără ajutor.

Cartea poate fi comandată aici.

  • Pandantiv harta lumii

Dumnezeu mai știe de unde mi-am cumpărat acest pandantiv, cert este că face furori, stârnește uimiri, trezește dorințe. La un search mai ”profund”, l-am găsit pe AliExpress (chinezii ăștia vând chiar orice!) – probabil ajunge în țară într-un secol și ceva, dacă ajunge.

Wearing my map ❤️❤️❤️✈️ #travel #map #planiglob #necklace #passion

A photo posted by Corina-Maria Scheianu (@korinams.ro) on

 

  • Hartă magnetică

Pe aceasta am primit-o când am împlinit 23 de ani (cineva cred că mă cunoștea destul de bine), dar am pus-o în ”funcțiune” când mi-am dat seama că ușa metalică o poate susține.

cadouri pentru pasionatii de calatorii

Am văzut-o de curând și pe site-ul Mindblower. În realitate, nu este atât de mare pe cât pare – numai bună cât să se strecoare printre magneții din vacanțe.

  • Puzzle 3D cu un obiectiv turistic

Tot cu ocazia împlinirii a frumoasei vârste de 23 de ani (acum vreo 2 ani, desigur) am primit cadou acest Turn Eiffel. Persoana care a făcut acest minunat dar știa că nu fusesem în Paris până la acel moment, dar presupunea (probabil) că mă voi îndrăgosti de romanticul oraș.

puzzle 3d

Desigur, mi se pare un cadou foarte reușit și… motivațional 🙂 Poți comanda un puzzle 3D Turnul Eiffel de aici.

  • Un șablon cu harta lumii, pentru a-și vopsi peretele

Scriam în articolul anterior despre această minunăție de șablon care a schimbat complet înfățișarea casei. Eu te pot ajuta cu imaginea vectorială de pe Shutterstock, tu te ocupi de crearea șablonului.

Rezultatul o să frângă inimi nevinovate.

Harta lumii pe un perete (4)

  • Album foto / magneți

Pentru că toate pozele unui călător sunt în format digital – cine mai stă să printeze când străbate lumea în lung și în lat? – ai putea să îi faci o selecție de fotografii din țara X (vom presupune că ai acces sau că ai umplut rețelele sociale cu astfel de imagini) și le printezi foto sau magneți la Memorabilia.

 

Sper că te-am inspirat și că vei găsi cadoul potrivit pentru prietenul/-a tău/ta care și-a descoperit această pasiune. Dacă mai ai și tu o listă cu astfel de cadouri inspirate, spune-mi și mie, nu ține doar pentru tine.

Sursă poză featured

2 thoughts on “Cadouri pentru pasionații de călătorii”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii