De unde cumperi suveniruri – Art & Craft

Fiind genul de om enervant de punctual (niponii m-ar aprecia, pentru că obișnuiesc să ajung cu minute bune mai înainte de ora stabilită), fiecare plecare din țară începe întotdeauna cu o raită pe la magazinele din aeroportul Henri Coandă. Și niciodată nu încep călătoria cu mâna goală – și aici nu mă refer la geanta de voiaj, întocmai cum este evident!

M-am lăudat suficient, așa că este momentul să spun și că uit mereu să iau cadouri pentru cei pe la care merg 🙂 Trebuia să am și defecte.

Ei bine, unul dintre standurile care a reușit să îmi atragă atenția și pe care îl vizitez (mai ales) când vreau să fac un cadou memorabil gazdelor din afara țării este cel al Art & Craft Design – cu un magazin online proaspăt lansat. Dacă ai ajuns prin aeroport în ultimii ani, sigur știi despre ce vorbesc: sunt cei care i-au dat viață vampirelului Vlăduț!

Pentru că oamenii ăștia chiar fac eforturi în a promova frumusețile și bunătățile de pe la noi, zic să detaliem puțin acest aspect. Doar așa ne vin ideile de cadouri, nu?

Art& Craft susține meșterii populari din România (din Bucovina, Corund, Horezu și Ponoarele) și explică întocmai procesul de realizare a produselor tradiționale românești pe care le poți găsi la raft sau online: ceramică, țesături, obiecte din lemn, ouă încondeiate etc. Așa învățăm și noi să apreciem cu adevărat munca acestor oameni, zic.

Art& Craft promovează orașele din România – aici simțim amprenta dragei Raluca Mureșan, care a străbătut țara în lung și-n lat pentru a prezenta obiectivele turistice importante ale țării ăsteia mișto pe care o populăm.

Vlăduț’s Story – pur și simplu nu ai cum să nu te îndrăgostești de bunătățile ascunse în cutiile albe, cu vampirul Vlăduț imprimat pe ele. Atât de tare mi-au plăcut toate sortimentele, încât le-am purtat cu mine peste tot, pe unde am avut ocazia:

Despre Art&Craft

2003 – primul magazin de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă. Și de atunci și-au propus să promoveze universul românesc și să își creeze ambasadori din fiecare persoană care cumpără unul dintre produsele lor – o farfurie de la Horezu, o ie sau un simplu mangnet.

2015 – au lansat magazinul online (cu design reîmprospătat în 2016), pentru cei care se îndrăgostesc de minunățiile lor și vor să le ia pentru acasă, oricând.

În prezent, produsele Art& Craft se găsesc în magazinele și brand corner-urile Art&Craft din aeroporturile Henri Coandă Otopeni, Sibiu, Tîrgu Mureș, Cluj Napoca, Timișoara, Craiova, Constanța și… online!

________

Nu ți se umple sufletul de bucurie când vezi că mai sunt și antreprenori care chiar promovează țara asta minunată și nu printr-o frunză copiată!?

________

Sursă foto featured

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii