Vezi lumea în 3D

De fiecare dată când ajung într-o altă țară, înainte de a intra în muzeele convenționale (unde îi caut pe  amicii Picasso, Dali, Magritte și Van Gogh – menționați în ordinea iubirii arătate), caut să văd lucruri mai neobișnuite, pe care mai rar ai ocazia să le întâlnești prin alte locuri.

Întâmplarea face că așa am ajuns în Muzeul Iluziilor optice din Barcelona, la o străduță distanță de Rambla. Și tot întâmplarea face că în aceste momente eu pot să îți arăt câteva dintre fotografiile realizate acolo, pentru a-ți face o idee ce ai ratat dacă nu ai mers.

Contra sumei de 10 euro poți intra, fotografia și distra făcând tot felul de schimonoseli pe pereți, după care urci operele de artă pe facebook – tot pereți sunt și acolo, nu?

Dar nu, de această dată eu nu te trimit în Barcelona pentru o sesiune de zâmbete și fotografii cool, ci mult mai aproape de tine. Pe plan local, unde vei găsi asta:

Pentru o lungă perioadă, SUN Plaza pune la dispoziție multe-multe astfel de tablouri 3D, cu care să te fotografiezi, pe proaspăt-deschisul culoar dinspre metrou. Ah, am uitat să menționez: locul s-a modernizat teribil!

Te plimbi, te joci cu maimuțe, foci, fugi de dinozauri, scapi de mușcăturile de rechin, după care te poți duce liniștit la shopping. Nu că-i tare și distractiv?

Dacă mă întrebi pe mine, picturile din SUN sunt mai reușite, comparativ cu cele din Barcelona. Și gratuite! Și disponibile până pe 9 iunie 2017!

——————–

Sursă poză featured

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii