Târg de Crăciun lângă casă

Se apropie acea perioadă din an, când ne lovește frontal Spiritul, bunătatea, dorința de a primi cât mai multe daruri, zonele aglomerate pentru că toată lumea aleargă – unii nici nu mai știu unde și de ce. Așadar, pentru că am trăit pe propria piele nenorocirea aia care poartă numele de ”goană după cadouri” și din lipsă de timp/ chef pentru a sta să caut n magazine care să îmi satisfacă dorințele, cineva mi-a citit gândurile și a făcut minunea: un Târg de Crăciun lângă casă!

Așadar, să nu mai lungim vorba și să trecem la fapte: Târgul de Crăciun de la SUN Plaza va fi motivul pentru care scuzele de genul ”nu am avut timp să iau cadou/ nu am găsit domne’ ceva să îmi placă/ chestii decorative? Nu am de unde să iau” nu își vor mai avea locul. Până pe 24 decembrie 2017 ai tot timpul să faci pe Moșul, să iei cadouri pentru cei dragi sau să eviți ”nuielușa”. Să nu uităm că vine Secret Santa (înainte de salariu).

Jucării din lemn, jocuri, globuri din sticlă, ornamente pictate manual, ceramică și porțelan, aranjamente pentru masa festivă, bijuterii ce au deja o poveste sau sunt pe cale să construiască una, cosmetice, accesorii vestimentare, chestii din India (mmmm, parfum),  cozonaci și prăjituri de casă, halviță și plăcinte… tot ce vrei și la prețuri bune bune bune.

Pe lângă asta, vor fi și expoziții care îl pot ține ocupat pe cel mic sau…pe cel mare și fără chef – anul acesta SUN Plaza se transformă în „Orașul Crăciunului”, iar în zona Oxygen va fi și un Moș Crăciun bărbos și haios.

Sursă poză

Program:

  • 8-10 și 15-17 deccembrie sunt weekend-urile când spațiul de la Cinema City va fi destinat activităților pentru copii între 4-10 ani;
  • În 16-17 decembrie, LEGO organizează în zona Green Plaza un eveniment de construcție cu tematică de Sărbători;
  • Apoi, dacă ai două mâini stângi când vine vorba de împachetat cadouri, SUN Plaza te ajută gratuit din 8 septembrie – la etaj.

Cum eu locuiesc în Tineretului (curând va trebui să mă mut pe Moșilor, vârsta o cere), îmi este clar la îndemână să merg în SUN Plaza, unde am cam tot ce mi-ar pofti inima – iar dacă ești pe același traseu cu mine, mergi în timpul zilei sau dupa 20:00. Îmi mulțumești mai târziu.

Detalii: aici. Evenimentele: în locul știut. Share: pe Facebook.

 

Sursă poză featured

One thought on “Târg de Crăciun lângă casă”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii