Cadouri sub 100 lei

It’s the most wonderful time of the year – spun unii. De fapt, este perioada aia din an când vezi cum îți fuge salariul din cont cu direcția Cadouri și când ți-ai da sufletul mic și negru pentru un loc de parcare cinstit.

Dar aici intervin eu, salvatoarea de bugete și econoama de serviciu: îți propun mai jos câteva idei care să se încadreze în bugetul de 100 lei pentru mătuși, mamici, bunici, iubite, neveste. (Din păcate, cu un loc de parcare nu te pot ajuta eu. Nu suntem toți perfecți)

Bijou Brigitte

Este această nouă modă cu dream catcher (penele atrag spiritele rele și le țin în acea plasă, cât timp tu îți vezi liniștit de viață), așa că poți fi în trend cu o pereche de cercei (49.95 lei) sau un colier (64.95 lei). De asemenea, pasionatele de călătorii ar aprecia punctele cardinale (74.95 lei) – cerceii care să le ilustreze ar putea reprezenta un cadou inspirat.

The Body Shop

Arată-mi mie o persoană care nu a avut cel puțin un produs The Body Shop și … o să îi explic ce înseamnă piele fină 😊

Treci pe la acest magazin, pentru că au pachete cadou ce conțin 3 creme de mâini (97 lei) sau cremă de mâini + balsam pentru buze (69 lei). Vei merge la sigur, îți spun!

C&A

Dacă tot ești genul care preferă să ofere o pijama călduroasă, vizitează C&A, unde vei găsi câteva modele Christmasy, la prețuri chiar bune (89.90 lei). Ca să nu mai spunem că o pijama-salopetă (99.90 lei) este ce trebuie într-o călătorie de câteva zile, când bagajul trebuie să fie unul mic mic mic.

Mai găsești aici pulovere cute cu pinguini (69.90 lei), fesuri cu mesaje amuzante (29.90 lei), tricouri pentru rockerițe care nu cred în puterea negrului (29.90 lei), dar și celebrele șosete pufoase (24.90 lei).

Diversity

Posibil să nu fi auzit de acest magazin dacă nu ridici ochii din telefon atunci când ieși de la metrou spre intrarea în SUN Plaza, dar am găsit aici câteva chestii chiar simpatice, încadrate în temă și buget. Sau poate m-au influențat pe mine pentru că am prieteni colecționari de globuri? Le găsești la prețuri cuprinse între 10 și 35 lei.

Douglas

Ei, de aici nu prea ai cum să pleci cu mâna goală. Cine ar putea spune vreodată că nu are nevoie de o cremă de față în plus, în dimensiune de travel (27,50 lei) sau de un set ultra parfumat pentru baie (49 lei)? Ca să nu mai zic de parfumuri, dar aici nu intrăm, pentru că atacăm subiecte sensibile pentru mine.

MeliMelo

Magazinul acesta mi-a intrat la suflet încă din studenția mea (long long time ago), când îmi găseam aici orice accesoriu îmi dorea inima, la prețuri foarte bune. Și acum se întâmplă același lucru, doar gusturile s-au mai schimbat.

Dacă știi că apreciază un cadou funny, poți încerca o pereche de cercei cu mesaje de Crăciun (de fapt, 3 perechi de cercei – 34,99 lei) sau poate chiar o băscuță french style (78 lei) – cu atât mai bine dacă îi pregătești și un city break în orașul luminilor.

Parfois

O geantă ce are imprimat un oraș (99,90 lei) sau un portofel în aceeași notă (54,90 lei) ar impresiona pe oricine este pasionat de călătorii, garantat. Iar dacă nu e genul imprimeurilor încărcate, un portofel Sky is the limit (69,90 lei) ar fi tot încadrat în brief, trebuie să recunoaștem.

Pepco

Am descoperit de curând acest rai al cadourilor și chestiuțelor decorative, la prețuri excelente, așa că nu se putea să nu recomand ceva de aici. Pozele preferate din vacanță merg printate și puse într-un album pe care să îl lași moștenire nepoților, nu? Îl găsești la doar 19,99 lei.

Sabon

Mi-a intrat la suflet odată cu crema de mâini cu patchouli (trebuie să vezi despre ce vorbesc!), drept care nu aveam cum să îl omit de pe lista de magazine care îi furnizează cadouri Moșului. Am găsit aici un travel kit (76 lei) ce conține cremă de corp, cremă pentru mâini și una pentru picioare. De asemenea, tot încadrate în buget sunt și toate produsele din Christmas Collection, însă nu m-am putut opri doar la o recomandare, așa că te las pe tine să descoperi.

Sephora

Sephora – această gaură neagră a cadourilor parfumate: intri cu bani, ieși cu minunății parfumate – are în această perioadă seturi nenumărate la prețuri sub 100 lei. Mai exact – creme Polaar (58 lei), Erborian (79 lei), seturi Benefit (69 lei), mascara (54 lei) sau produse din colecția Winter Wonderland (sub 100 lei). Ai de unde alege!

Târg de Crăciun

Să nu uităm că este Târgul de Crăciun în această perioadă, ceea ce înseamnă că vei găsi obiecte cool la prețuri accesibile: agende din piele pentru pasionații de călătorii (40 – 50 lei), căni pictate manual (35 lei), eșarfe (55 lei) sau portofele din piele (70 lei). Desigur, găsești și alte minunății, așa că trebuie să treci pe aici.

 

Găsești toate aceste magazine în SUN Plaza, nu ai foarte mult de umblat.
Spor la cumpărături.

______

Sursă poză featured

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii