Cadouri pentru tot anul

Cine a spus că doar Decembrie este luna cadourilor? Iată câteva idei de cadouri pentru cei care caută inspirație tot timpul anului, dar mai ales pe care le poți comanda oriunde ai fi – așa nu mai ai scuză ”nu am fost în țară de ziua ta” sau ”nu am avut timp să trec pe la mall” sau ”pierdeam avionul și nu am putut trece prin duty free”.

Și toate sunt produse 100% românești 🙂

Nu dau nume, dar știu pe cineva care s-a îndrăgostit de mesajele acestor tricouri și nu se mai poate opri din cumpărături. Partea și mai cool este că sunt brodate, nu imprimate.

Nu că mi-ar fi coleg din școala generală, dar Răzvan chiar face opere de artă purtabile. Genți din lemn cu piele naturală, concepute și realizate de un arhitect și tatăl său, tâmplar.

  • cosmetice naturale

Aici am mai multe branduri pe care ți le recomand: Techir, Miledy, Panseea, Hadri, Sabio. Toate au fost testate de mine, recomand cu multă căldură.

Modele fancy pe care sigur le-ai mai văzut pe undeva pe internetul acesta mare și ți-au atras atenția. Iată și de unde le poți cumpăra, să nu rămâi doar cu privitul 🙂

Oamenii aceștia m-au scos din impas atunci când aveam mai mare nevoie: eram plecată în vacanță, doream să dăruiesc bijuterii personalizate pentru ocazii speciale. Pentru o brățară unicat am apelat la Contemporia, pentru un colier realizat după desenul propriu am apelat la Ermo Ferry. Ambele rezultate au fost excepționale, mult peste așteptările mele/ ale destinatarelor. Timp de livrare: 10 zile.

Știi cum arăta cerul desupra locului unde au avut loc momente speciale? Te ajută cei de la Stele Norocoase cu un tablou care să marcheze respectiva ocazie.

Costuri: A3 (30×40) – 150 lei, A2 (40×50) – 200 lei, A1 (60×90) – 300 lei, iar comenzile pot fi plasate pe instagram. Eu am comandat două A3-uri pentru persoane importante din viața mea și momente asemenea. Timpul de livrare a fost 24h

Îți înregistrezi vocea în timp ce spui o frază magică, doar de voi știută. Le-o trimiți magicienilor de la Ostara (pe mail/ whatsapp), iar ei vor lua amprenta vocală și o vor transpune pe o bijuterie. Doar tu și el/ea veți ști ce scrie acolo (desigur, primiți și un cod pentru momentele de amnezie, dacă vreți să arătați și altora minunea).

  • ceramică personalizată (căni, farfurii etc)

Aici am două sugestii excelente: Chicineta și Alina Ceramics. Nu m-am putut hotărî care este mai cool și nici nu este asta treaba mea – te las pe tine să decizi.

Un cadou care poate deveni jucăria preferată, parte dintre cele pe care le va păstra peste ani. Și cât de cool este să știi că tu ai făcut acest cadou?

  • Și un extra (ne-românesc): Nike personalizați. Iarăși voi prefera să nu dau nume, dar știu pe cineva care așteaptă cu nerăbdare un colet.

Haide, mai spune tu că nu te ajut cu idei bune?!

3 thoughts on “Cadouri pentru tot anul”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii