(p) Cum sa economisesti in vacante

Din ce in ce mai multe calatorii, din ce in ce mai multe locuri de vizitat. Cum le faci fata, astfel incat sa poti bifa cat mai multe?

Ei bine, am venit eu cu solutia, dar si cu un bonus: se numeste Card Euro 26 – card cu ajutorul caruia ai acces la o serie de discounturi si beneficii la expozitii, obiective turistice (cum ar fi Colosseum-ul, cu 50% reducere la biletele de acces).

Lansat in aceasta toamna – desi eu aveam impresia ca este de o varsta cu mine, cardul este destinat tinerilor intre 14 si 30 de ani si ofera peste 60.000 de discount-uri in intreaga Europa.

In Romania (pentru ca si noi suntem oameni civilizati) exista parteneriate cu Ministerul Culturii, Muzeul Taranului Roman si multe multe pub-uri din Centrul Vechi si Regie. Asa ca nu mai avem motiv sa stam in casa cand suntem acasa. AICI este lista completa a reducerilor aplicate pe teritoriul Romaniei.

top-uri Euro 26

Va puteti comanda minunatia care sa va ajute sa nu lasati averi la magazine/ muzee/ galerii de AICI – gratuit si chiar foarte simplu, iar valabilitatea este de patru ani, iar tipurile sunt Clasic si Student.

Iar acum… BONUS-ul:

Daca imi spuneti care sunt cele 4 obiective din Ljubljana, Slovenia la care se aplica discount-uri de 50% (si peste), castigati una dintre cartile de mai jos. Am de dat 2 bucati, iar fericitii norocosi (Random.Org sa traiasca) vor fi anuntati joi, 29 ianuarie, in jurul orei 12:00

carte Cat te mai iubesc

 

UPDATE!
Cei doi castigatori sunt: Ioan Alin si Cristina Maria Moldovan (comentariu cu Facebook). Felicitari!

4 thoughts on “(p) Cum sa economisesti in vacante”

 1. Cele 4 obiective sunt:
  -Castelele din Ljubljana (50%)
  -Muzeul Orasului Ljubljana (100%)
  -Muzeul National de Istorie Contemporana (50%)
  -Muzeul de Arhitectură și Design.

  Sper sa fie cu noroc!

 2. Cele 4 obiective sunt: Castelele din Ljubljana (50%), Muzeul orasului Ljubljana (100%),Muzeul National de Istorie Contemporana (50%) si Muzeul de Arhitectura si Design.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii