De unde mâncăm la prânz?

A venit momentul să fac o listă cu restaurante de unde mâncăm la prânz (alături de colegii de birou și fără incidente), care sper să inspire/ ajute în luarea unei decizii înfometate – și probabil știi episodul meu cu Fabio Pizza 🙂

Iată ce avem întotdeauna pe lista de restaurante:

 

Până acum ceva vreme habar nu aveam că Burger Van înseamnă mai mult decât van-ul care se plimbă prin oraș și trebuie să fii pe fază pentru a-l prinde. Ei bine, de ceva vreme, oamenii ăștia și-au făcut un punct fix de lucru (unde poți suna pentru a ți se pregăti mâncarea, tu doar mergi să o ridici). Părerea mea este că prețurile sunt chiar ceva mai mici decât dacă ai lua de la Van.

Dacă ai ceva mai mult timp de pierdut, te poți așeza la una dintre cele 3 mese puse la dispoziție și… mănânci acolo! O altă variantă ar fi să comanz prin Oliviera.ro.

De aici nu știu ce să îți recomand, pentru că toate tipurile de burgeri sunt absolut delicioase. Practic, de aici mănânci de fiecare dată când vrei un moment de răsfăț (și nu este neapărat zi de salariu!). recomand, recomand, recomand.

Adresă: str George Vraca 4 (reper: Ion Brezoianu, strada Matei Millo)

 

  • Kung Fu King Unii (nu dăm nume, dar scrie aici) îi spun Kung Fu Panda.

Ce recomand de aici: pui KungFu – cu sos dulce-iute și semințe de susan – este ceva de vis. Nu recomand: pachețelele de primăvară (destul de uleioase).

Kung Fu King fac livrări, dar poți comanda și prin FoodPanda și se ocupă ei să îți ajungă mâncarea caldă pe masă, în aproximativ 60 min.

Adresă: Calea Moșilor 223 // Nicolae Titulescu 4

 

Porții mai mari ca aici nu cred că mi-a fost dat să văd vreodată. Partea excelentă (și aici) este că poți suna dinainte să spui ce vrei (după ce ai consultat meniul zilei) și mâncarea este gata ambalată când te duci să o ridici. Nu fac livrări.

Adresă: Mihai Eminescu 73, 0742.343.192

 

Situat la adresa Aurel Vlaicu 62-64 (la parterul clădirii Mediafax), aici este un loc excelent dacă vrei ca la masa de prânz să mănânci ceva gătit mai bine ca la mama acasă de gustos. Prețul aproximativ al unui meniu este de 22 lei și variază în funcție de ce îti alegi să pui în farfurie: vită, curcan, pui, salate etc. Poți lua și la pachet, dacă nu ai timp de stat.

Site-ul este acesta, dar mie îmi pare în construcție.

 

De departe cel mai bun preparat – și motivul pentru care îți recomand acest loc este șnițelul mexican (sper să apreciezi ”picanteriile”, pentru că acest preparat te va da pe spate).

 

Și de aici tot schnitzel-ul îl recomand, în special pe cel Casa – din curcan. Colegii mei au ieșit din acest tipar și au încercat cam tot ce au la meniurile zilnice. Nu s-a plâns nimeni.

Adresă: Intrarea Spătarului 4

 

Ce mi s-a părut foarte tare aici este că indecișii pot sta pe Chat cu Ilinca – persoana care te ajută să alegi din mai multe porții, să mai adaugi ceva la comandă – în cazul colegilor mai rătăciți.

Mâncarea de aici este exact cea pe care o mâncai când mergeai în vacanțe la bunici (sau la mătuși – în cazul meu). Testat de mine: bulzul, omleta, borșul de perișoare. Doar cuvinte de laudă.

 

____

Tu de unde comanzi mâncare pentru masa de prânz, în timpul săptămânii? Ideile/recomandărle sunt binevenite!

____
Sursă poză featured

 

6 thoughts on “De unde mâncăm la prânz?”

  1. Am cumparat intr-o seara de la Lingura si Strachina, iar a doua zi mancarea era deja alterata, dupa o noapte de tinut in frigider.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii